Pohjatöistä kokonaisiin konesaumakattoihin

Kunnon katto pään päälle!

Yrityksemme on erikoistunut Suomessa yleisesti käytettyihin, kestäviin konesaumakattoihin. Konesaumakaton hyviä puolia ovat niiden kestävyys ja tiiviys, kaikki saumat saumataan kahdesti vesitiiviiksi eikä konesaumakattoon tehdä yhtäkään reikää, sillä liuskat kiinnittyvät toisiinsa kiinnitysliuskojen avulla jotka jäävät saumojen alle. Myös savupiippu saadaan saumattua kattoon kiinni siten, että katto on kokonaisuudessaan vesitiivis. Teemme yleisesti myös kattojen pohjatöitä.

Pääasiakaskuntaamme ovat kunnat ja rakennusliikkeet, joiden kanssa voimme toteuttaa laajemmatkin kattourakat sekä myös erilaiset rakennuspeltityöt. Palvelemme kattotöissä myös yksityisiä asiakkaita ja taloyhtiöitä erityisesti kesäaikaan. 

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet asentuvat uuden katon laittamisen yhteydessä mainiosti. Kauttamme saat laadukkaat ja kestävät kattoturvatuotteet joiden avulla esimerkiksi katon huoltotyöt suoritetaan turvallisesti. Meiltä saat lumiesteet, kattotikkaat, hätäpoistumisteiden tikkaat (palotikkaat) ym. Asennamme kattoturvatuotteet jo valmiille katolle tai kattoremontin yhteydessä. Kysy lisätietoja!

Pyydä tarjous!