Varmat rakennuspeltityöt Lappeenrannan alueella

Kaikki mitä pellistä voimme vääntää!

Palvelemme Lappeenrannan sekä koko Etelä-Karjalan alueen asiakkaita kaikissa rakennuspeltitöiden tehtävissä. Kunnat ja rakennusliikkeet ovat pääasiakasryhmämme, ja pystymme toteuttamaan isommatkin urakat aina laadukkaasti & aikataulussa. Ohessa esimerkkejä erilaisista yksittäisistä rakennuspeltitöistä, mutta neuvottelemme mielellämme tarjouksen myös kokonaisvaltaisista rakennuspeltityöprojekteista. Meiltä sujuvat myös kattotyöt erilaisiin kohteisiin. 

Piipunhatut ja pellitykset

Usein käy niin, että piipun juuren saumat ruostuvat huoltotöistä huolimatta. Teemme uudet pellitykset juureen jolloin sadevesi ja sulanut lumi ei pääse vahingoittamaan kattorakenteita. Piipunhatut suojaavat savupiippua kokonaisuudessaan säältä ja estää lintuja pesiytymästä piippuun. Koskaan ei ole liian myöhäistä tarkastuttaa savupiipun kunto.

Listoitukset

Asentamamme listoitukset ovat ruostumattomia ja varmasti ammattitaidolla asennettuja. Yrityksemme ja henkilöstömme pitkä kokemus rakennuspeltitöiden saralla takaa luotettavan yhteistyökumppanin mukaan rakennusprojektiisi, oli kyseessä sisälistoitukset tai ulkolistoitukset.

Muut rakennuspeltityöt

Yrityksemme mottona voisi pitää "Kaikki mitä pellistä voimme vääntää, tehdään ja asennetaan". Teemme esimerkiksi uunien eduspellityksiä, ikkunapellityksiä ja sadevesikouruja. Kysy lisää soittamalla!

Pyydä tarjous!